top of page

Valeno

Zerust®Excor® Valeno on polyeteenipohjaisten kalvojen tuoteperhe, joka yhdistää tehokkaan ja aktiivisen korroosioneston polyeteenimuovin käytettävyyteen. Valeno tarjoaa laajan valikoiman erilaisiin, myös erityisen vaativiin suojauskohteisiin tarkoitettuja korroosionestokalvoja. Valeno -kalvot on valmistettu korkealaatuisista PE-materiaaleista. Kalvot tarjoavat tehokkaan ja luotettavan korroosioneston lisäksi erinomaiset mekaaniset ominaisuudet.

Valeno -kalvot säilyttävät tehokkuutensa myös silloin, kun ilmastolliset olosuhteet ovat vaativia. Valeno -kalvot antavat luotettavan korroosioneston kun suojattuja tuotteita rasittaa korkea lämpötila, suuri ilmankosteus tai ilman epäpuhtaudet kuten suolasumu. Valeno -kalvot ovat molemminpuolin tehokkaita, ja ne antavat luotettavan suojauksen usean vuoden ajaksi. Kaikki Valeno -kalvot ovat myös kutistettavia. Valeno -kalvot voidaan toimittaa käytön jälkeen turvallisesti ympäristöä säästäen kierrätykseen.

Tekninen tukemme auttaa mielellään oikean kalvolaadun valinnassa ja optimaalisen pakkausratkaisun kartoittamisessa. Valeno -kalvot valmistetaan pääsääntöisesti Suomessa. Zerust®Excor® Valeno -  Valinta Suomalaisen työn puolesta!

bottom of page