top of page

Suunnittelupalvelut

Zerust®Excor® -ryhmän sovellusasiantuntijat kehittävät hyvään suojaus- ja pakkaustapaan  liittyviä ratkaisuja, jotka voidaan helposti integroida asiakkaan prosesseihin.

Korroosionestotuotesuunnittelu

Väliaikainen tuotteen korroosiosuoja on useimmiten korroosionestotuotteen ja pakkauksen yhdistelmä. Korroosionestolla ja tuotteen pakkauksella on usein merkittävä vaikutus toisiinsa. Korroosioneston ja tuotteen pakkauksen tavoitteena on saavuttaa sekä luotettava korroosionesto, että tarkoituksenmukainen mekaaninen suoja, mutta kokonaisuuden on oltava myös helppokäyttöinen, pienentää merkittävästi kuljetuksen aikaisia vaurioriskejä, ja täyttää ekologiset ja taloudelliset vaatimukset.

Zerust®Excor® -ryhmän sovellusasiantuntijat kehittävät hyvään suojaus- ja pakkaustapaan  liittyviä ratkaisuja, jotka voidaan helposti integroida asiakkaan prosesseihin. Ratkaisuvalikoimaan kuuluvat sekä kerta- että monikäyttöiset korroosionestotuotteet. Ennen korroosionestotuotteen lopullista käyttöönottoa voidaan valmistaa koekappaleet sekä tehdä rasitustestejä tarpeen mukaan.

Suunnitelman testaus

Suunnitelmasta käytäntöön:

Ennen kuin korroosionestotuote menee tuotantoon, voidaan tehdä koepakkaus, jolloin suojattava tuote pakataan tavoitteen mukaiseen korroosionesto- ja kuljetuspakkaukseen. Koepakkaus voidaan altistaa niille ilmastorasituksille, joihin tuote tulee joutumaan.

Zerust®Excor® –ryhmällä on käytössään erilaisia sääkaappeja, joissa voimme tehdä kiihdytetyt olosuhdetestit DIN EN IEC 60068-2-30 mukaisesti. Suurimpaan sääkaappiimme mahtuu myös suuretkin pakkausyksiköt, joita voimme rasittaa em. standardin mukaisesti. Olemme tehneet järjestelmällisesti ilmastorasitustestejä jo yli kymmenen vuoden ajan. Lukuiset testit ovat osoittaneet, että laboratorioidemme sääkaappitestit korreloivat käytännön olosuhteita.

Suunnittelu-palvelut

Panostamme laadun jatkuvaan ylläpitoon sekä korroosion syiden selvittämiseen. Asiakaskohtaisten kysymysten tutkiminen on eräs toimintamme peruslähtökohtia. Korroosionestoa vaativien osien, laitteiden ja kappaleiden tuotantotavat, käytetyt metallilaadut, sekä toimitustavat ovat erilaisia, joten standardiratkaisua korroosionestoon ei ole. Tämän vuoksi perehdymme ongelman ratkaisemiseksi tuotteen tuotanto- ja kuljetusprosessiin kokonaisvaltaisesti yhteistyössä asiakkaamme kanssa. 

bottom of page