top of page

ZERUST VALENO UUSIO


Kiertotaloudella tarkoitetaan tuotanto- ja kulutusmallia, jossa olemassa materiaalit ja tuotteet hyödynnetään mahdollisimman pitkälle kierrättämllä ja uudelleen käyttämällä. Näin tuotteiden elinkaari pitenee ja jätteen määrä vähenee minimiin.


Kun kalvotuotteemme tulee elinkaarensa päähän tai tuotannossa syntytyy hukkaa, pyrimme hyödyntämään materiaalit aina kun mahdollista, jolloin ne luovat lisäarvoa uudelleen.


Zerust Oy:llä on kiertotalous sisällytettynä suoraan yrityksemme strategiaan. Strategiamme kattaa muun muassa eko- ja kierrätyssuunnittelun, uusiutuvan energian käytön, resurssitehokkuuden sekä hiilineutraaliuden.


Haluamme toimia osaltamme kiertotalouden kirittäjinä.


Uskomme, että myös korroosioneston osalta siirtyminen kiertotalouteen edes osittain, voisi vähentää ympäristön kuormitusta, parantaa raaka-aineiden toimitusvarmuutta, sekä tehostaa innovointia yhdessä asiakkaidemme kanssa.


ZERUST® VALENO UUSIO tuotevalikoima laajenee asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Tällä hetkellä Zerust® Valeno Uusio –kalvoja toimitetaan räätälöityinä asiakastilauksina. Kalvon mekaanisen kestävyyden sekä korroosionesto-ominaisuuksien johdosta tällä hetkellä mielestämme paras tulos saavutetaan, kun kalvossa on mukana 30% kierrätysmateriaaleja.

Jos sinua kiinnostaa korroosionestokalvot joissa on hyödynnytty uusiomateriaaleja, ota meihin yhteyttä, niin katsotaan yhdessä kuinka Zerust® Valeno Uusio sopii teidän käyttöönne.


Commentaires


bottom of page