top of page

Zerust® ActivPak diffuuseritZerust® ActivPak™ sisältää nopeavaikutteisia korroosioinhibiittejä, jotka antavat tehokkaan ja pitkäkestoisen korroosioneston metalleille kuljetuksen ja varastoinnin aikaiseen korroosionestoon.

Käytä ActivPak™ diffuusereita erityisen vaativissa olosuhteissa! ActivPak™ estää korroosion myös vaikeissa, jopa rikkipitoisissa ilmasto-olosuhteissa. ActivPak™ estää helposti korroosion muodostumisen ahtaissa, monimuotoisissa koteloissa ja muissa vaikeasti suojattavissa kohteissa.

Helppokäyttöinen ActivPak™ vähentää korroosion esiintymistä myös silloin, jos metallin pinnalla on työstön jälkeen epäpuhtauksia tai osat ovat jo ruostuneet. Oikein asennettuna ActivPak™ estää myös salamakorroosion ilmentymisen.

Käytettäessä tuotetta ohjeiden mukaisesti, Zerust® ActivPak™ antaa erittäin tehokkaan korroosioneston vuodeksi rautametalleille ja on yhteensopiva muun muassa alumiinin kanssa. Suojausaikaa voidaan pidentää ilmanvaihtoa rajoittamalla.

Korroosioninhibiittien muodostama suojakerros haihtuu täysin metallin pinnoilta, joten korroosionestolla ei ole vaikutusta metallin jatkokäsittelyihin, kuten esimerkiksi hitsaukseen tai maalaukseen. Tuote on täysin yhteensopiva muiden Zerust®Excor® tuotteiden kanssa.


Lataa tuotekortti


Zerust_Activpak (1)
.pdf
Lataa PDF • 760KBAiheeseen liittyvät päivitykset

Comments


bottom of page