top of page

Unico vaahtomuovitUnico on kuiva, joustava, hajuton ja helppokäyttöinen korroosionestävä pehmustemateriaali.


Unico vaahtomuovit tarjoavat erinomaisen kolhunsuojan. Unico vaahtomuovit antavat tehokkaan korroosioneston erityisen nopeasti ainutlaatuisen solumuovirakenteensa ansiosta. Unico on tarkoitettu erityisen vaativiin kohteisiin.


Unico on joustava vaahtolevy joka on kehitetty antamaan hyvän kolhusuojan lisäksi erittäin tehokkaan Zerust®Excor® -korroosioneston.


Unico on valmistettu korkealaatuisesta Open cell PE -vaahtomuovista, johon on imeytetty aktiivinen Zerust®Excor® -lisäaine. Open cell -rakenteen ansiosta pinta-ala, josta aktiivista tehoainetta vapautuu, on moninkertainen PE-kalvoon verrattuna.


Unicon erityisominaisuutena on, että se vapauttaa Zerust®Excor® -korroosionestoaineen nopeasti ympäröivään ilmatilaan ja kyllästää pakkauksen ilmatilan tehokkaasti korroosiolta suojaavilla molekyyleillä. Aktiivisen Zerust®Excor® -lisäaineen vapautumista Unicosta ei hidasta edes korkea suhteellinen ilmankosteus.


Unicoa voidaan käyttää myös suuria ilmatiloja sisältävissä lähetyksissä (esim. koneikko – ja laitteistopakkauksissa) korroosionestoa tukevana VCI -lähteenä.


Unico soveltuu erityisen hyvin pehmusteeksi pakattaessa arkoja tuotteita laatikkoon useaan kerrokseen.


Toimitamme Unico -vaahtolevyjä myös valmiiksi leikattuina paloina, kysy lisätietoja!


Lataa tuotekortti

Zerust_Excor_Unico (1)
.pdf
Lataa PDF • 1.98MBAiheeseen liittyvät päivitykset

Comments


bottom of page