Tuotteet

Zerust®Excor® on VCI -menetelmällä toimiva korroosionestojärjestelmä, jossa aktiiviset tehoaineet on integroitu erilaisiin pakkaustarkoituksissa käytettäviin materiaaleihin, kuten polyeteeniin, paperiin tai vaahtomuoviin.

Takaisin 
 
 
 
 

Tuotteet

Zerust®Excor® -tuotteet ovat tarkoitettuja erityisesti kuljetuksen ja varastoinnin aikaiseen korroosionestoon.

Tuotteiden teho perustuu erityiseen patentoituun sähkökemialliseen järjestelmään, jonka ansiosta saavutetaan suojattaville tuotteille tehokas, pitkäkestoinen ja luotettava korroosionesto helposti ja taloudellisesti. Zerust®Excor® -tuotteiden sisältämät vaikuttavat tehoaineet ovat turvallisia sekä tuotteiden käyttäjille että ympäristölle. Tuotteilla on kansainväliset turvallisuushyväksynnät. Tuotteet on rekisteröity mm. REACH –asetuksen mukaisesti.

Zerust®Excor® Valeno-kalvot ja Abrigo-paperit perustuvat luotettavaan saksalaisen TÜV-hyväksynnän saaneeseen VCI-teknologiaan. Teknologian avulla voidaan suojata korroosionestoa vaativat tuotteet puhtaasti ilman öljy tai muita vastaavia käsittelyjä vähintään viideksi vuodeksi.  

Ota yhteyttä

 
 
 

Zerust Excor tuotteet

Naturo

Zerust®Excor® Valeno Naturo on biopohjaisista raaka-aineista valmistettu biohajoava korroosionestomuovi.

Naturo tarjoaa luotettavan ja tehokkaan korroosioneston kuljetuksen ja varastoinnin ajaksi erityisesti raudalle, teräkselle, sinkitetylle teräkselle, valuraudalle, alumiiniseoksille sekä kromille. Suojausaika on noin yksi vuosi.

Naturo ei erotu käyttöominaisuuksiltaan muista Zerust®Excor® -korroosionestokalvoista, vaikka sen kemiallinen rakenne on erilainen. Naturo valmistetaan hyödyntämällä uusiutuvia raaka-aineita, jolloin fossiilisten varantojen kulutus ja hiilidioksidipäästöt vähenevät.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

 
 
 

Naturo

Biopohjainen Valeno korroosionestokalvo

Zerust®Excor® Valeno Naturo on biopohjaisista raaka-aineista valmistettu biohajoava korroosionestomuovi.

Lisätietoa 
 
 
 
 
Bayside apotek erie pa http://1apotekonline.com/ Plaza medicinsk center ft worth