Tuotteet

Zerust®Excor® on VCI -menetelmällä toimiva korroosionestojärjestelmä, jossa aktiiviset tehoaineet on integroitu erilaisiin pakkaustarkoituksissa käytettäviin materiaaleihin, kuten polyeteeniin, paperiin tai vaahtomuoviin.

Takaisin 
 
 
 
 

Tuotteet

Zerust®Excor® -tuotteet ovat tarkoitettuja erityisesti kuljetuksen ja varastoinnin aikaiseen korroosionestoon.

Tuotteiden teho perustuu erityiseen patentoituun sähkökemialliseen järjestelmään, jonka ansiosta saavutetaan suojattaville tuotteille tehokas, pitkäkestoinen ja luotettava korroosionesto helposti ja taloudellisesti. Zerust®Excor® -tuotteiden sisältämät vaikuttavat tehoaineet ovat turvallisia sekä tuotteiden käyttäjille että ympäristölle. Tuotteilla on kansainväliset turvallisuushyväksynnät. Tuotteet on rekisteröity mm. REACH –asetuksen mukaisesti.

Zerust®Excor® Valeno-kalvot ja Abrigo-paperit perustuvat luotettavaan saksalaisen TÜV-hyväksynnän saaneeseen VCI-teknologiaan. Teknologian avulla voidaan suojata korroosionestoa vaativat tuotteet puhtaasti ilman öljy tai muita vastaavia käsittelyjä vähintään viideksi vuodeksi.  

Ota yhteyttä

 
 
 

Zerust Excor tuotteet

Muut tuotteet

Toimitamme tilauksesta myös muita laadukkaita erikoispakkausmateriaaleja. Toimittamamme tuotteet edustavat aina alansa parasta huippulaatua, ja tuotteet ovat aina täysin yhteensopivia Zerust®Excor® -korroosionestotuotteiden kanssa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat mm.

  • Vahvat suojakalvot
  • Kirkkaat PE-kalvot
  • Konttikuivaimet
  • Kuivausaineet

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

 
 
 

Muut tuotteet

Suojakalvo X

Suojakalvo X on kalvo, joka tarjoaa erittäin vahvan suojauksen pakatuille tuotteille.

Lisätietoa 
 

Muut tuotteet

Kirkkaat PE-kalvot

Polyeteenistä valmistettuja pakkauskalvoja käytetään useimpien teollisuustuotteiden suojaamiseen sateelta, lialta sekä pakkauksen tukemiseen ja erotteluun.

Lisätietoa 
 

Muut tuotteet

Kuivausaineet

Tehokas bentoniittipohjainen kosteudenpoistaja kuljetuksen tai varastoinnin ajaksi.

Lisätietoa 
 
 
 
 
Bayside apotek erie pa http://1apotekonline.com/ Plaza medicinsk center ft worth