Teknologia

Tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriomme palvelevat asiakkaitamme ympäri maailmaa. Harjoitamme laboratorioissamme tieteellisesti johdettua tutkimusta, jonka puitteissa tutkimme asiakaskohtaisia kysymyksiä, kehitämme tuotteitamme entistä tehokkaammiksi sekä varmistamme jokaisen tuote-erän korkean laadun.

Takaisin 
 
 
 
 
 

Toimintaperiaate

Tehokas Zerust®Excor® -korroosionestoaine on integroitu yleisimmin pakkaustarkoituksissa käytettyihin materiaaleihin, kuten esim. polyeteenikalvoihin tai voimapapereihin. Tehoaineet vapautuvat itsekseen kantajamateriaalistaan, ja ne voivat antaa suojan korroosiota vastaan jopa viideksi vuodeksi.

Zerust®Excor® -teknologian helppokäyttöisyys ja suojan kestävyys perustuu lämpötilojen vaihtelujen aiheuttamaan ilman liikkeeseen, jonka avulla tuotteiden patentoitu tuoksuton, näkymätön ja terveydelle vaaraton kemiallinen yhdiste asettuu suojattavan metallituotteen pinnoille sekä ympäröivään ilmatilaan. Tehoaineet pysäyttävät ja hidastavat metallin hapettumis- ja korroosioprosessin.

 
 

Näin se toimii

  • Suojattava metallituote asetetaan Zerust®Excor® -pakkaukseen, joka suljetaan huolellisesti.
  • Muutaman tunnin kuluessa pakkauksen sisätila on kyllästynyt Zerust®Excor® -tehoaineilla, jotka muodostavat metalleille tehokkaan korroosioneston ympäristön rasituksia vastaan.
  • Kun metallituote myöhemmin poistetaan Zerust®Excor® -pakkauksesta, alkaa suojakerros välittömästi haihtua ilmaan.
  • Tuloksena on puhdas, kuiva ja korroosiovapaa tuote, joka on heti käyttövalmis ilman puhdistusta tai muuta käsittelyä.
  • Suojauksen kesto on pakkaustavasta ja varastointiolosuhteista riippuen noin 3-5 vuotta. Erityistoimenpiteillä voidaan saavuttaa jopa 20 vuoden suojaus.

Metallin pinnoilla oleva Zerust®Excor® -tehoaine estää korroosiota kolmella eri tavalla:

1. Passivoimalla elektronivirtauksen metallin korkean energian alueelta matalan energian alueelle.

2. Muodostamalla metallin pintaan molekyylikerroksen joka estää veden tai kosteuden pääsyn suoraan kosketukseen metallin pintaan.

3. Säätelemällä elektrolyytin Ph -arvoa

Katso video

 
 
 
Bayside apotek erie pa http://1apotekonline.com/ Plaza medicinsk center ft worth