Teknologia

Tutkimus- ja tuotekehityslaboratoriomme palvelevat asiakkaitamme ympäri maailmaa. Harjoitamme laboratorioissamme tieteellisesti johdettua tutkimusta, jonka puitteissa tutkimme asiakaskohtaisia kysymyksiä, kehitämme tuotteitamme entistä tehokkaammiksi sekä varmistamme jokaisen tuote-erän korkean laadun.

Takaisin 
 
 
 
 
 

Korroosionesto

ZERUST®EXCOR® -TUOTTEILLA

Zerust®Excor® tarjoaa kokonaisvaltaisen korroosionestojärjestelmän käyttöönne. Ammattitaidolla ja teknologiamme vahvuudella tarjoamme uskomattoman tehokkaan korroosioneston tuotteillenne.

Maailmanlaajuiset markkinat asettavat korroosionestolle erityisvaatimuksia. Lähetettävien tuotteiden laadun on säilyttävä muuttumattomana sekä kuljetuksen että varastoinnin aikana.

Tuotteenne joutuvat usein matkaamaan tuhansia kilometrejä ääriolosuhteissa ilmankosteuden ja lämpötilan vaihdellessa. Toisinaan tuotteet joudutaan varastoimaan pitkäksikin aikaa ennen kuin asiakkaanne näkevät ne. Vaatimuksena kuitenkin on, että tuotteiden on saavuttava asiakkaalle sovittuun aikaan puhtaina, ruosteettomina ja heti käyttövalmiina.

 
 

Korroosio

Korroosio on metallin luonnollinen vanhenemisprosessi, joka saa useimmiten alkunsa metallin pintaan vaikuttavista ilman epäpuhtauksista ja kosteudesta.

Korroosiomuotoja on useita, ja eri metallit korrodoituvat eri tavoin. Korroosion alkaminen ja eteneminen riippuu mm. metallin koostumuksesta, pinnan ominaisuuksista ja kuljetus- ja varastointiolosuhteista.

Jotta saavutetaan paras mahdollinen suoja korroosiota vastaan, on tärkeää, että tunnetaan korroosiota aihettuavat tekijät kussakin tuotanto- ja toimitusketjun vaiheessa.

Iso terveydenhuollon työntekijän tukipalvelun http://apteekkifi.com/ Hudson valley medical Centerissä

Eri metallilaatujen suojaaminen

Zerust®Excor® -tuotteet sisältävät erilaisia korroosionestoyhdisteitä, jotka ovat yhteensopivia eri metallien ja niiden seoksien kemiallisten ominaisuuksien kanssa.

Suosittelemme, että otatte yhteyttä pakkausasiantuntijoihimme parhaan mahdollisen suojaustavan kartoittamiseksi.

 
 
 
Bayside apotek erie pa http://1apotekonline.com/ Plaza medicinsk center ft worth