Palvelut

Strategiset siirrot korroosionestoon

Korroosionestoprosessien ja pakkaustapojen kartoittamisella voi säästää merkittävästi toimitusketjun kokonaiskustannuksissa.

Takaisin 
 
 
 
 

Korroosionesto

Korroosion syitä voi olla monia, eikä sen aiheuttajan löytäminen ole aina helppoa. Tarjoamme asiakkaillemme korroosioriskien hallintaan valikoiman palveluita, joiden avulla  korroosioriskejä pienennetään sekä korroosioestomenetelmien käyttöä tehostetaan.

Korroosiosta aiheutuvat vahingot ovat usein merkittävä kustannustekijä toimitusketjun eri vaiheissa. Korroosiovaurioilla on lisäksi vaikutus toimitusvarmuuteen sekä loppuasiakkaan kokemukseen laadusta.

Tutustu korroosioriskien hallintapalveluihimme. Tekninen tukemme kertoo mielellään palveluistamme lisää.

 
 
 

Tukipalvelut

Tehokkaan korroosioneston toteutuminen vaatii myös ammattitaitoisen teknisen tuen.

Zerust Oy:n teknisen tuen erikoisosaamisena on erityisesti kuljetuksen aikainen korroosiosuojaus- ja pakkauskonsultointi, sekä Zerust®Excor®-korroosionestotuotteiden mitoitus ja käyttökoulutus.

Tekninen tuki kattaa myös paikan päällä tapahtuvan korroosionestoa vaativien tuotteiden pakkauskonsultoinnin.

Tekninen tukemme on asiakkaidemme käytössä maailmanlaajuisesti Zerust®Excor® -verkoston kautta.

Ota yhteyttä, ja kysy lisää!

Yhteystiedot

 
 
 

Koelähetykset

Tarjoamme asiakkaillemme globaalia tuotetukipalvelua. Suoritamme Zerust®Excor® -tuotteilla suojattujen lähetysten vastaanottotarkastuksia asiakkaan valitsemassa kohdemaassa.

Ennenkuin korroosionestotuote menee tuotantoon, voidaan tehdä koepakkaus, jolloin suojattava tuote pakataan tavoitteen mukaiseen korroosionesto- ja kuljetuspakkaukseen, joka lähetetään valittuun kohdemaahan.

Zerust®Excor® -sovellusasiantuntija avustaa koelähetysten pakkaamisessa tuotteen lähetyspisteessä. Pakkaus- ja suojaustapahtuma dokumentoidaan, ja pakkaukseen asennetaan tarpeen mukaisesti yksi tai useampi dataloggeri, joka antaa tarkat tiedot kuljetuksen aikaisista olosuhteista.

Kun lähetys saapuu kohdemaahan, Zerust®Excor® -asiantuntija on vastaanottamassa toimitusta yhdessä asiakkaamme edustajan kanssa. Tuotamme raportin suojauksen tehokkuudesta, ja tämä loppuraportti antaa käyttöömme tiedot siitä, täyttikö suojaus sille asetetut tavoitteet.

Datalogger -palvelua voidaan hyödyntää myös asiakkaamme toivomusten mukaisesti satunnaisesti valittujen lähetysten seurantaan.

 

 

Tekninen tuotetuki

Asiakkaillamme on käytössä Zerust®Excor® -sovellusasiantuntija, joka tarvittaessa tulee avustamaan myös itse suojaus- ja pakkaustapahtumassa.

Tekninen tukemme varmistaa, että suojaus tulee suoritettua oikein, ja että kaikki mahdolliset tekijät otetaan huomioon tuotteen pakkaustavan ja kohdemaan mukaisesti.

Tekninen tukemme on tavoitettavissa vuoden kaikkina työpäivinä.

 

Tuotetuki puhelimitse

Tekninen tuotetukemme on asiakkaidemme käytössä joka työpäivä klo 8-16. 

Soita puh. 019-426 2600 ja kerro miten voimme auttaa!

 
 
 
 
Bayside apotek erie pa http://1apotekonline.com/ Plaza medicinsk center ft worth